Κτιστάκη Εύη | Δύναμη Πολιτών
2810 223401

Κτιστάκη Εύη

Υποψήφιοι Δημοτικοί ΣύμβουλοιΥποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηρακλείου

Κτιστάκη Ευγενία (Εύη) του Αντωνίου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου

Η Εύη Κτιστάκη γεννήθηκε στην Αθήνα, μια μέρα μετά την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, το 1974. Κόρη του Αντώνη και της Μίκας, μεγάλωσε στο Ηράκλειο, μαθήτευσε στα χρόνια του δημοτικού στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ηρακλείου και αποφοίτησε από το 2ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου.

Σπούδασε στην Αθήνα, στην Οδοντιατρική Σχολή του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, ενώ έζησε δύο χρόνια στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών κάνοντας μεταπτυχιακές σπουδές (Advanced General Dentistry - University of Florida). Παράλληλα με τις σπουδές της, εργάστηκε σε διάφορες οδοντιατρικές κλινικές όπως και εθελοντικά στον Ερυθρό Σταυρό της Αμερικής.

Από το 2010 ζει πλέον μόνιμα στο Ηράκλειο και διατηρεί οδοντιατρείο στο κέντρο της πόλης. Οπαδός της δια βίου εκπαίδευσης θεωρεί τον εαυτό της «αεί διδασκόμενο» και παρακολουθεί ανελλιπώς μετεκπαιδευτικά οδοντιατρικά σεμινάρια και συνέδρια ανά την Ελλάδα και τον κόσμο. Είναι πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Οδοντιατρικού Συλλόγου Ηρακλείου. Ανήσυχη και δημιουργική, έχει μαθητεύσει στο παρελθόν πάνω σε πλήθος αντικειμένων όπως το θέατρο (μαθήματα υποκριτικής και συμμετοχή σε θεατρικές ομάδες), η φωτογραφία (ασπρόμαυρη φωτογραφία και σκοτεινός θάλαμος - ΕΦΕΕ), το ελεύθερο σχέδιο(ARTio), η αρχιτεκτονική εσωτερικών χώρων (ΑΚΤΟ Art and Design), ενώ επίσης λατρεύει την άθληση και το χορό.

Επιλέγει το ποδήλατο για τις μετακινήσεις της στην πόλη και ενθουσιάζεται που βλέπει όλο και περισσότερους συμπολίτες της να ποδηλατούν. Πιστεύει ισχυρά στη σημασία που έχει ο δημόσιος χώρος στη διαμόρφωση της νοοτροπίας μας ως προσωπικότητες και ως πολίτες αλλά και στην άμεση επιρροή του στην ποιότητα της καθημερινής μας ζωής.

Αυτός είναι και ο βασικός λόγος που την ώθησε να ενδώσει στην πρόκληση της ενασχόλησης με τα κοινά. Είναι παντρεμένη με τον Πλοίαρχο Ε.Α. του Πολεμικού Ναυτικού Κώστα Σαμπάνη και περήφανη μητέρα δύο κοριτσιών 11 και 13 ετών.

Οι υποψήφιοι μας

Κλάδου Αικατερίνη του Γεωργίου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου

H Αικατερίνη Κλάδου γεννήθηκε στο Ηράκλειο, στις 7 Σεπτεμβρίου του 1991. Γονείς της είναι ο Γιώργος Κλάδος και η Μαρία Μαρή.

Έχει...περισσότερα

Πατεράκης Εμμανουήλ του Γεωργίου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου 

Ο Μανώλης Πατεράκης, γιός του Γεωργίου Πατεράκη και της Δέσποινας Γκόγκολα, γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1971, όπου και μεγάλωσε, και είναι...περισσότερα

Κατερινόπουλος Χαράλαμπος του Ευστρατίου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Χαράλαμπος (Χάρης) Κατερινόπουλος γεννήθηκε το 1954 στη Νέα Ιωνία Αττικής από γονείς Μικρασιατικής καταγωγής.

Σπούδασε...περισσότερα

Κάββος Βασίλειος του Μιχαήλ - Υποψήφιος Δημοτικός Σϋμβουλος Ηρακλείου

Ο Βασίλειος Μιχαήλ Κάββος γεννήθηκε στο Ηράκλειο τον Δεκέμβριο του 1989. Υπήρξε μαθητής του 8ου δημοτικού σχολείου δίπλα στον Άγιο Μηνά ενώ...περισσότερα

Κεφαλογιάννης Ιωάννης του Δημητρίου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1981. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός αγοριού 3 ετών.

Είναι  Οικονομολόγος ,...περισσότερα

Βλαχάκης Γεώργιος του Ιωάννη - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Βλαχάκης Γεώργιος του Ιωάννη γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και είναι Διδάκτορας του Κανονικού Δικαίου της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ.

...περισσότερα

Αναστασάκης Ιωάννης του Μιχαήλ - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Γιάννης Αναστασάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1980 και κατάγεται από τα Σταυράκια. Είναι διπλωματούχος πολιτικός μηχανικός του Εθνικού...περισσότερα

Παναγιωτάκης Φαίδων του Αιμιλίου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Φαίδων Παναγιωτάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης. Είναι πτυχιούχος του Τ.Ε.Φ.Α.Α Αθηνών.

Εργάστηκε ως φαρμακευτικός...περισσότερα