Λιμνιωτάκη Δέσποινα | Δύναμη Πολιτών
2810 223401

Λιμνιωτάκη Δέσποινα

Υποψήφιοι Δημοτικοί ΣύμβουλοιΥποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηρακλείου

Λιμνιωτάκη Δέσποινα του Ιωάννη - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου

Η Δέσποινα Λιμνιωτάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε Παιδαγωγικά και Ψυχολογία και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Ψυχολογία με ειδίκευση στις διεργασίες μεταξύ ομάδων (Group Processes and Intergroup Relations) στο πανεπιστήμιο του Kent στην Αγγλία. Παράλληλα, εκπαιδεύτηκε σε θέματα Στρατηγικού Σχεδιασμού και Πολιτικής Επικοινωνίας.

Είναι Πρόεδρος της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης The Healing Tree που σχεδιάστηκε με σκοπό την παροχή υπηρεσιών κοινωνικού – προνοιακού χαρακτήρα σε ομάδες πληθυσμού που υποφέρουν από ψυχικές νόσους και χρειάζονται στήριξη και βοήθεια. Στόχος της δουλειάς που κάνει είναι η ευαισθητοποίηση της τοπικής κοινότητας πάνω σε θέματα υγείας, πρόληψης, εργασίας, ενσωμάτωσης ευπαθών ομάδων και δημιουργίας ευκαιριών για όλους.

Ταυτόχρονα, συνεργάζεται με φορείς για θέματα επικοινωνίας της εργασίας, καλλιέργειας δεξιοτήτων σε εργαζομένους επιχειρήσεων και επαγγελματικής συμβουλευτικής σε απόφοιτους επαγγελματικών σχολών.
Υπήρξε συνιδρύτρια του ελληνικού παραρτήματος του Δικτύου για την Ισότητα των Φύλων (Gender Equality Network) του ALDE Party και είναι ακτιβίστρια σε θέματα φύλου, ταυτότητας, ισότητας και ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Έχει συνεργαστεί με κοινωνικούς φορείς και ομάδες εθελοντών στο σχεδιασμό και στη χάραξη στρατηγικής για την αντιμετώπιση κρουσμάτων βίας προς γυναίκες και παιδιά (against trafficking).
Είναι συγγραφέας δύο βιβλίων για την απώλεια στην παιδική ηλικία και στην ενήλικη ζωή ενώ αρθρογραφεί για θέματα ψυχολογίας και κοινωνικής πολιτικής σε εφημερίδες και στον ηλεκτρονικό τύπο.

Οι υποψήφιοι μας

Βερυκοκίδης Βασίλειος του Ηλία - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Βασίλειος Βερυκοκίδης είναι Πλοίαρχος (ΛΣ) ε.α. Γεννήθηκε το 1959 στο Ηράκλειο.

Σταδιοδρόμησε στο Λιμενικό Σώμα, υπηρετώντας τα πρώτα...περισσότερα

Σενετάκης Θεόδωρος του Γεωργίου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Θεόδωρος Σενετάκης του Γεωργίου, γεννήθηκε το 1980 και έχει σπουδάσει φωτογραφία και οπτικοακουστικά μέσα στο ΤΕΙ Αθήνας. Ασχολήθηκε πολλά...περισσότερα

Σωμαρά Ανδρονίκη (Νίκη) του Δημητρίου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Νέας Αλικαρνασσού

Η Νικη Σωμαρα του Δημητρίου είναι 52 ετών. Είναι μόνιμη κάτοικος της Νέας Αλικαρνασσού από το 1975, είναι παντρεμένη με τον Γιάννη...περισσότερα

Λογοθέτη - Μανουσάκη Ελένη (Λένα) του Εμμανουήλ - Υποψήφια Σύμβουλος 1ης (Κεντρικής) Δημοτικής Κοινότητας

 περισσότερα

Παττακός Μαρίνος του Γεωργίου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Γεννήθηκε το 1954 στην Αγία Παρασκευή Αμαρίου Ρεθύμνης.
Το έτος 1972 αποφοίτησε από το εξατάξιο Α Γυμνάσιο Αρρένων Ρεθύμνου
Την 28-12...περισσότερα

Τζωρμπατζάκη Δήμητρα του Δημητρίου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Τεμένους

 περισσότερα

Κουρούπης Ανδρέας του Δημητρίου - Υποψήφιος Σύμβουλος 4ης (Νότιας) Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου

 περισσότερα

Κουτουμάνος Ευάγγελος του Μιχαήλ - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Ευάγγελος Κουτουμάνος γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 1971 στο Κερατσίνι, ωστόσο σε ολόκληρη την ζωή του δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο....περισσότερα