Ανδρονά Μαρίνα | Δύναμη Πολιτών
2810 223401

Ανδρονά Μαρίνα

Υποψήφιοι Δημοτικοί ΣύμβουλοιΥποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηρακλείου

Ανδρονά-Κοντογιαννάκη Μαρίνα του Μιχαήλ - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου

 

Η Μαρίνα Ανδρονά - Κοντογιαννάκη κατάγεται από το Μέσα Απίδι Σητείας και γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Έζησε τα παιδικά, εφηβικά και φοιτητικά της χρόνια σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αρχαγγέλου Ρόδου και από το Νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 1978 ως το 1981 εργάστηκε ως Δικηγόρος Ηρακλείου. Από το 1981 ως σήμερα είναι Συμβολαιογράφος Ηρακλείου.

Μέλος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κρήτης, υπηρέτησε τους συναδέλφους της μετέχοντας στο Διοικητικό του Συμβούλιο για περισσότερα από 20 έτη ως αντιπρόεδρος, ταμίας και μέλος. Ενεργή πολίτης, ευαισθητοποιημένη σε ότι έχει σχέση με ανθρώπινα δικαιώματα, ισότητα, ισονομία, δικαιοσύνη, και σεβασμό στη φύση και την πολιτιστική μας κληρονομιά, δραστηριοποιείται σε συλλόγους και ομάδες που προωθούν όμοιους σκοπούς.

Είναι κατ' επιλογήν πολίτης του Ηρακλείου επί 40 και πλέον χρόνια, όπου ζει και εργάζεται, διατηρώντας συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της πόλης. Το 2014 εξελέγη πρώτη σε σταυρούς σύμβουλος του 1ου(Κεντρικού) Διαμερίσματος Ηρακλείου και από τότε ως σήμερα είναι Πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου, έχοντας αναπτύξει έντονη δραστηριότητα για την επίλυση των πολυεπίπεδων συσσωρευμένων προβλημάτων του διαμερίσματος. Είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Μανώλη Ανδρονά και έχουν δύο παιδιά, τη Σίσσυ και τον Βασίλη, και δύο εγγόνια, τη Μαρίνα και τον Τίμο.

Η αγάπη της για την πόλη που επέλεξε να χτίσει τη ζωή της και για τους συμπολίτες της, η πίστη της για την δύναμη των πολιτών που αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για μια καλύτερη πόλη καθώς και η βαθιά της εκτίμηση στο πρόσωπο και το έργο του Βασίλη Λαμπρινού την φέρνουν να δώσει ξανά τον αγώνα με τη "Δύναμη Πολιτών", ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου.

Οι υποψήφιοι μας

Βαρδαβάς Κωνσταντίνος του Φαίδωνα - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείουπερισσότερα

Αργυρός Γεώργιος του Ανδρέα - Υποψήφιος Σύμβουλος 1ης (Κεντρικής) Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου

 περισσότερα

Μπουνάκης Νικόλαος του Γεωργίου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Νίκος Μπουνάκης, γιος του Γεωργίου Μπουνάκη και της Βικτωρίας Μπουνάκη-Στάθογλου, εμπόρων–βιβλιοπωλών, γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1968,...περισσότερα

Μαυράκης Ιωάννης του Εμμανουήλ - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Γιάννης Μαυράκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1969. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΑΤΕΙ Ηρακλείου και γνωρίζει αγγλικά.

Είναι...περισσότερα

Παπαδάκη-Σκαλίδη Ειρήνη (Ρένα) του Σταύρου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου

Η διαδρομή της Ρένας Παπαδάκη - Σκαλίδη στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ξεκίνησε το 1989, όταν πέτυχε σε διαγωνισμό για προσλήψεις...περισσότερα

Παπαδάκη - Λάγγαρη Αικατερίνη του Κωνσταντίνου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου

Η Κατερίνα Παπαδάκη – Λάγγαρη γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ηράκλειο. Σπούδασε νοσηλευτική στο ΤΕΙ Ηρακλείου και από το 2003...περισσότερα

Κεφαλογιάννης Ιωάννης του Δημητρίου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1981. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός αγοριού 3 ετών.

Είναι  Οικονομολόγος ,...περισσότερα

Μπαλίδης Αλέξανδρος του Σωκράτη - Υποψήφιος Σύμβουλος 3ης (Δυτικής) Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου

Ο Αλέξανδρος Μπαλίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1990 όπου και έζησε εκεί για περίπου μία δεκαετία. Στη συνέχεια...περισσότερα