Ανδρονά Μαρίνα | Δύναμη Πολιτών
2810 223401

Ανδρονά Μαρίνα

Υποψήφιοι Δημοτικοί ΣύμβουλοιΥποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηρακλείου

Ανδρονά-Κοντογιαννάκη Μαρίνα του Μιχαήλ - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου

 

Η Μαρίνα Ανδρονά - Κοντογιαννάκη κατάγεται από το Μέσα Απίδι Σητείας και γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Έζησε τα παιδικά, εφηβικά και φοιτητικά της χρόνια σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αρχαγγέλου Ρόδου και από το Νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 1978 ως το 1981 εργάστηκε ως Δικηγόρος Ηρακλείου. Από το 1981 ως σήμερα είναι Συμβολαιογράφος Ηρακλείου.

Μέλος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κρήτης, υπηρέτησε τους συναδέλφους της μετέχοντας στο Διοικητικό του Συμβούλιο για περισσότερα από 20 έτη ως αντιπρόεδρος, ταμίας και μέλος. Ενεργή πολίτης, ευαισθητοποιημένη σε ότι έχει σχέση με ανθρώπινα δικαιώματα, ισότητα, ισονομία, δικαιοσύνη, και σεβασμό στη φύση και την πολιτιστική μας κληρονομιά, δραστηριοποιείται σε συλλόγους και ομάδες που προωθούν όμοιους σκοπούς.

Είναι κατ' επιλογήν πολίτης του Ηρακλείου επί 40 και πλέον χρόνια, όπου ζει και εργάζεται, διατηρώντας συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της πόλης. Το 2014 εξελέγη πρώτη σε σταυρούς σύμβουλος του 1ου(Κεντρικού) Διαμερίσματος Ηρακλείου και από τότε ως σήμερα είναι Πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου, έχοντας αναπτύξει έντονη δραστηριότητα για την επίλυση των πολυεπίπεδων συσσωρευμένων προβλημάτων του διαμερίσματος. Είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Μανώλη Ανδρονά και έχουν δύο παιδιά, τη Σίσσυ και τον Βασίλη, και δύο εγγόνια, τη Μαρίνα και τον Τίμο.

Η αγάπη της για την πόλη που επέλεξε να χτίσει τη ζωή της και για τους συμπολίτες της, η πίστη της για την δύναμη των πολιτών που αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για μια καλύτερη πόλη καθώς και η βαθιά της εκτίμηση στο πρόσωπο και το έργο του Βασίλη Λαμπρινού την φέρνουν να δώσει ξανά τον αγώνα με τη "Δύναμη Πολιτών", ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου.

Οι υποψήφιοι μας

Χανιωτάκης Χρόνης του Γεωργίου - Υποψήφιος Σύμβουλος 2ης (Ανατολικής) Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου

 περισσότερα

Περδικογιάννης Στυλιανός (Τιτίκος) του Γεωργίου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Στέλιος (Τιτίκος) Περδικογιάννης γεννήθηκε το 1985 και έζησε στο Ηράκλειο τα σχολικά του χρόνια. Συνέχισε τις προπτυχιακές...περισσότερα

Καραντινός Γεώργιος του Ιωάννη - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Γιώργος Καραντινός γεννήθηκε στις Δαφνές Τεμένους το 1958. Αποφοίτησε το 1977 από το 1ο Γυμνάσιο Ηρακλείου με Λίαν Καλώς και το 1986 από την...περισσότερα

Κεφαλογιάννης Ιωάννης του Δημητρίου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1981. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός αγοριού 3 ετών.

Είναι  Οικονομολόγος ,...περισσότερα

Ανδρεαδάκης Νεκτάριος του Μιχαήλ - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Νεκτάριος Ανδρεαδάκης είναι απόφοιτος  Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος και είναι...περισσότερα

Κλάδου Αικατερίνη του Γεωργίου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου

H Αικατερίνη Κλάδου γεννήθηκε στο Ηράκλειο, στις 7 Σεπτεμβρίου του 1991. Γονείς της είναι ο Γιώργος Κλάδος και η Μαρία Μαρή.

Έχει...περισσότερα

Δεικτάκης Ιωάννης του Γεωργίου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Γιάννης Δεικτάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 23 Δεκεμβρίου του 1982. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι επιχειρηματίας.

...περισσότερα

Βογιατζάκη - Μυρωνάκη Ειρήνη του Θεοδούλου - Υποψήφια Σύμβουλος 1ης (Κεντρικής) Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου

Η Ειρήνη Βογιατζάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1977. Είναι έγγαμη και μητέρα 4 παιδιών.

Αποφοίτησε...περισσότερα