Ανδρονά Μαρίνα | Δύναμη Πολιτών
2810 223401

Ανδρονά Μαρίνα

Υποψήφιοι Δημοτικοί ΣύμβουλοιΥποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηρακλείου

Ανδρονά-Κοντογιαννάκη Μαρίνα του Μιχαήλ - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου

 

Η Μαρίνα Ανδρονά - Κοντογιαννάκη κατάγεται από το Μέσα Απίδι Σητείας και γεννήθηκε στον Άγιο Νικόλαο Λασιθίου. Έζησε τα παιδικά, εφηβικά και φοιτητικά της χρόνια σε διάφορα μέρη της Ελλάδας.

Αποφοίτησε από το Γυμνάσιο Αρχαγγέλου Ρόδου και από το Νομικό τμήμα της Νομικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Από το 1978 ως το 1981 εργάστηκε ως Δικηγόρος Ηρακλείου. Από το 1981 ως σήμερα είναι Συμβολαιογράφος Ηρακλείου.

Μέλος του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κρήτης, υπηρέτησε τους συναδέλφους της μετέχοντας στο Διοικητικό του Συμβούλιο για περισσότερα από 20 έτη ως αντιπρόεδρος, ταμίας και μέλος. Ενεργή πολίτης, ευαισθητοποιημένη σε ότι έχει σχέση με ανθρώπινα δικαιώματα, ισότητα, ισονομία, δικαιοσύνη, και σεβασμό στη φύση και την πολιτιστική μας κληρονομιά, δραστηριοποιείται σε συλλόγους και ομάδες που προωθούν όμοιους σκοπούς.

Είναι κατ' επιλογήν πολίτης του Ηρακλείου επί 40 και πλέον χρόνια, όπου ζει και εργάζεται, διατηρώντας συμβολαιογραφικό γραφείο στο κέντρο της πόλης. Το 2014 εξελέγη πρώτη σε σταυρούς σύμβουλος του 1ου(Κεντρικού) Διαμερίσματος Ηρακλείου και από τότε ως σήμερα είναι Πρόεδρος της 1ης Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου, έχοντας αναπτύξει έντονη δραστηριότητα για την επίλυση των πολυεπίπεδων συσσωρευμένων προβλημάτων του διαμερίσματος. Είναι παντρεμένη με τον δικηγόρο Μανώλη Ανδρονά και έχουν δύο παιδιά, τη Σίσσυ και τον Βασίλη, και δύο εγγόνια, τη Μαρίνα και τον Τίμο.

Η αγάπη της για την πόλη που επέλεξε να χτίσει τη ζωή της και για τους συμπολίτες της, η πίστη της για την δύναμη των πολιτών που αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους για μια καλύτερη πόλη καθώς και η βαθιά της εκτίμηση στο πρόσωπο και το έργο του Βασίλη Λαμπρινού την φέρνουν να δώσει ξανά τον αγώνα με τη "Δύναμη Πολιτών", ως υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου.

Οι υποψήφιοι μας

Μαρκάκης Ζαχαρίας (Χάρης) του Ζαχαρία - Υποψήφιος Σύμβουλος 1ης (Κεντρικής) Δημοτικής Κοινότητας

 περισσότερα

Γραμματικάκη Μαγδαλινή (Λίνα) του Φρίξου - Υποψήφια Σύμβουλος 3ης (Δυτικής) Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου

 περισσότερα

Χναράς Γεώργιος του Δημητρίου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Αλικαρνασσού

Ο Γιώργος Χναράς γεννήθηκε το 1982 στο Ηράκλειο με καταγωγή από τις Μουρνιές Χανίων.

Αποφοίτησε το 1999 με Λίαν Καλώς από το...περισσότερα

Έχω σπουδάσει Χημικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Μιλώ τρεις ξένες γλώσσες : Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά. 
Μετά την εργασία μου στο Manchester σε πολυεθνική εταιρεία στον τομέα μηχανημάτων διήθησης και διύλισης, επέστρεψα το...περισσότερα

Νιονάκη Ελευθερία (Δάνδολο) του Σπυρίδωνα-Ελευθερίου - Υποψήφια Σύμβουλος 4ης (Νότιας) Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου

H Ελευθερία Νιονάκη (Δάνδολο) γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης το 1969. 
Έζησε τα πρώτα χρόνια...περισσότερα

Καναβάκης Γεώργιος - Υποψήφιος Σύμβουλος 1ης (Κεντρικής) Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου

 περισσότερα

Αρχοντάκη - Καλογεράκη Στυλιανή (Στέλα) του Χρήστου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου

Γεννήθηκα στο Μοχό Πεδιάδος και μεγάλωσα στο Ηράκλειο, όπου κατοικώ μέχρι σήμερα. Γονείς μου ήταν ο Χρήστος και η Μαρία...περισσότερα

Κουτάντου Ειρήνη του Γεωργίου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου

 περισσότερα