Γιαννίκα - Λαμπράκη Ζωή | Δύναμη Πολιτών
2810 223401

Γιαννίκα - Λαμπράκη Ζωή

Υποψήφιοι Δημοτικοί ΣύμβουλοιΥποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηρακλείου

Γιαννίκα - Λαμπράκη Ζωή του Νικολάου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου

Η Ζωή Γιαννίκα του Νικολάου και της Μαρίας γεννήθηκε το 1972 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα.

Το 1991 αποφοίτησε από το Southeastern College (Αμερικάνικο Κολέγιο ) ως καθηγήτρια Μουσικής (Σύνθεση - Διεύθυνση Ορχήστρας) και συγχρόνως από το Ολυμπιακό Ωδείο Αθηνών με πτυχίο Ενοργάνωσης Πνευστών Οργάνων και Πιάνου. Το 1996 αποφοίτησε από την Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων ΤΑΣ. Εργάσθηκε από το 1992 έως το 2005 ως Διευθύντρια Σταθμού στον Αερολιμένα Ηρακλείου στη Venus Airlines και την Goldair Handling και συγχρόνως στο Ολυμπιακό Ωδείο Ηρακλείου ως καθηγήτρια Μουσικής. Από το 2006 ως ελεύθερος επαγγελματίας-έμπορος, άνοιξε δύο καταστήματα υποδημάτων σε Ηράκλειο και Χανιά έως το 2014. Στην συνέχεια εργάσθηκε για δύο χρόνια στην Εταιρεία Μαρμαράς Α.Ε. και σήμερα είναι Υποδιευθύντρια στα S/M Xαλκιαδάκης και συγκεκριμένα στο νέο κατάστημα στην Πλατεία Σινάνη.

Η ενασχόλησή της με τα κοινά ξεκίνησε από πολύ μικρή ηλικία, έχοντας ερεθίσματα από την οικογένειά της ως ενεργά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας, και έτσι το 1988 εξελέγη στη Νομαρχιακή Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ Ηρακλείου και κατόπιν συνέχισε ως ενεργό μέλος του κόμματος μέχρι και σήμερα.

Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Λαμπράκη, τεχνολόγο στον αξονικό τομογράφο του ΠΑΓΝΗ. Έχουν δύο παιδιά, την Σοφία, φοιτήτρια στο 3ο έτος Νοσηλευτικής (Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών) και τον Νικόλα, μαθητή Γενικού Λυκείου.

Για την συστράτευσή της με τον Βασίλη Λαμπρινό και την Δύναμη Πολιτών δηλώνει:

“Γνωρίζοντας την ως τώρα προσπάθεια του Βασίλη Λαμπρινού, τον σχεδιασμό για την υλοποίηση της αναβάθμισης του Δήμου Ηρακλείου και πιστεύοντας στην ολοκλήρωσή του έργου του, συστρατεύομαι μαζί του, βάζοντας κι εγώ ένα λιθαράκι στον αγώνα αυτό, διότι ο τόπος μας περισσότερο από κάθε άλλη φορά χρειάζεται την προσπάθεια όλων, πόσο μάλλον νέων επιλογών με όρεξη να προσφέρουν στα κοινά. Όραμά μου ένας Σύγχρονος Δήμος που θα αφουγκράζεται τις ανάγκες και τα προβλήματα των δημοτών δίνοντάς τους καινοτόμες λύσεις και που θα έχει ως σκοπό την βελτίωση της ποιότητας ζωής και της καθημερινότητας των πολιτών, την ανάδειξη και την αξιοποίηση του πολιτιστικού και περιβαλλοντικού αποθέματος, καθώς και την υποστήριξη της επιχειρηματικότητας. Με επίγνωση της σπουδαιότητας και ευθύνης του εγχειρήματός μου αυτού και έχοντας δύναμη, αισιοδοξία και καλή διάθεση ζητώ την υποστήριξή σας. Η σημερινή εποχή χρειάζεται υπερβάσεις και θα υλοποιηθούν μόνο αυτές που θα κάνουμε εμείς οι ίδιοι. Βιώνοντας τις δυσκολίες και τα προβλήματα του Δήμου μας είμαι έτοιμη να βοηθήσω όπου χρειαστεί.”

Οι υποψήφιοι μας

Τσαγκαράκης Γεώργιος του Μάριου - Υποψήφιος Δημοτικός Σϋμβουλος Ηρακλείου

Γεννήθηκα το 1973 στην Έμπαρο Πεδιάδος, όπου και μεγάλωσα. Οι γονείς μου είναι ο Μάριος Τσαγκαράκης και η Αθηνά Νηστικάκη. Είμαι παντρεμένος με...περισσότερα

Γιαννίκα - Λαμπράκη Ζωή του Νικολάου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου

Η Ζωή Γιαννίκα του Νικολάου και της Μαρίας γεννήθηκε το 1972 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου ζει και εργάζεται μέχρι σήμερα.

Το 1991...περισσότερα

Κουτουμάνος Ευάγγελος του Μιχαήλ - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Ευάγγελος Κουτουμάνος γεννήθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου του 1971 στο Κερατσίνι, ωστόσο σε ολόκληρη την ζωή του δραστηριοποιείται στο Ηράκλειο....περισσότερα

Καμπουράκης Εμμανουήλ του Νικολάου - Υποψήφιος Σύμβουλος 4ης (Νότιας) Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου

 περισσότερα

Κρεβετζάκης Ευάγγελος του Παύλου - Υποψήφιος Σύμβουλος 3ης (Δυτικής) Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου

 περισσότερα

Δεικτάκης Ιωάννης του Γεωργίου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Γιάννης Δεικτάκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 23 Δεκεμβρίου του 1982. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων και είναι επιχειρηματίας.

...περισσότερα

Περδικογιάννης Στυλιανός (Τιτίκος) του Γεωργίου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Στέλιος (Τιτίκος) Περδικογιάννης γεννήθηκε το 1985 και έζησε στο Ηράκλειο τα σχολικά του χρόνια. Συνέχισε τις προπτυχιακές...περισσότερα

Λεμονή Θεοδώρα του Νικολάου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Νέας Αλικαρνασσού

 περισσότερα