Γούναρη Νίκη | Δύναμη Πολιτών
2810 223401

Γούναρη Νίκη

Γούναρη Νίκη του Αριστείδη - Υποψήφια Σύμβουλος 4ης (Νότιας) Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου

Ονομάζομαι Νίκη Γούναρη  του Αριστείδη και της Μαρίας .
Έχω γεννηθεί στο Ηράκλειο  στις 18/12/1965 με καταγωγή από τις Άνω Αρχάνες Ηρακλείου και είμαι παντρεμένη με το δικηγόρο Γιάννη Μπροκαλάκη από το έτος 1995 , με τον οποίο έχω αποκτήσει δύο παιδιά την Κάτια Μπροκαλάκη – Γούναρη ετών 19 και τον Χρήστο Αριστείδη Μπροκαλάκη – Γούναρη ετών 16.
Αποφοίτησα από το Γενικό Λύκειο Αρχανών το έτος 1983 και φοίτησα στην Νομική Σχολή , Τμήμα Νομικό του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών  τα έτη 1983-1988 , οπότε και αποφοίτησα με βαθμό πτυχίου ΛΙΑΝ ΚΑΛΩΣ . 
Μετά την άσκηση μου για δύο έτη 1989-1990 στο δικηγορικό γραφείο του Δημητρίου Οικονόμου & Συνεργατών την Αθήνα , έδωσα εξετάσεις στο Εφετείο Αθηνών και ζήτησα τον διορισμό μου στο Πρωτοδικείο Ηρακλείου , όπου και διορίστηκα ως δικηγόρος τον Ιανουάριο του έτους 1991.
Από τον Ιανουάριο του 1991 έως τον Ιούλιο 1998 άσκησα δικηγορία στο Ηράκλειο . Κατά την διάρκεια της θητείας μου ως δικηγόρος , συμμετείχα  σε τρείς θεατρικές παραστάσεις της Θεατρικής ομάδας του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου  (Φαύστα , Καπετάν Μιχάλης και Αδελφοφάδες )
Στις 23/7/1998 ορκίστηκα ως Συμβολαιογράφος  μετά από επιτυχία στον σχετικό διαγωνισμό Συμβολαιογράφων του Μαρτίου του ίδιου έτους  και έκτοτε μέχρι και σήμερα υπηρετώ ως Συμβολαιογράφος Ηρακλείου με έδρα γραφείου στο Ηράκλειο επί της οδού Δαιδάλου αρ. 10 . 
Έχω ασχοληθεί κατά την διάρκεια της επαγγελματικής μου σταδιοδρομίας ως Συμβολαιογράφος με  όλα τα αντικείμενα της συμβολαιογραφικής ύλης  με ιδιαίτερη έφεση στις νέες τεχνολογίες  .   
Είμαι εκλεγμένο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου  του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Κρήτης επί τρείς τριετίες , έχοντας υπηρετήσει στον εν λόγω Σύλλογο και από την θέση του Γενικού Γραμματέα και από τη θέση του Ταμία. Επίσης έχω εκλεγεί και συμμετέχω από τη θέση του μέλους και σήμερα του Ταμία στο Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων του Πειραματικού Λυκείου Ηρακλείου επί δύο τριετίες .
Τέλος έχω ανώτερα πτυχία γλωσσομάθειας στην Αγγλική και Γερμανική γλώσσα  (Certificate of Proficiency in English , Mittelstufe Zeugnis) και έχω συμμετάσχει σε διάφορα επαγγελματικά σεμινάρια. 

 

Οι υποψήφιοι μας

Καραντινός Γεώργιος του Ιωάννη - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Γιώργος Καραντινός γεννήθηκε στις Δαφνές Τεμένους το 1958. Αποφοίτησε το 1977 από το 1ο Γυμνάσιο Ηρακλείου με Λίαν Καλώς και το 1986 από την...περισσότερα

Χναράς Γεώργιος του Δημητρίου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Αλικαρνασσού

Ο Γιώργος Χναράς γεννήθηκε το 1982 στο Ηράκλειο με καταγωγή από τις Μουρνιές Χανίων.

Αποφοίτησε το 1999 με Λίαν Καλώς από το...περισσότερα

Πλεύρη Αριστέα του Τηλεμάχου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείουπερισσότερα

Τσαγκαράκη Μαρία του Σάββα  - Υποψήφια Σύμβουλος 3ης (Δυτικής) Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου

Η Τσαγκαράκη Μαρία, γεννήθηκε το 1970 και κατοικεί στο Ηράκλειο. Είναι απόφοιτη του Λυκείου Μοιρών, ενώ επί σειρά δέκα ετών...περισσότερα

Αλεξάκη Φωτεινή-Ευριδίκη (Φαίη) - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου

Η Φωτεινή-Ευρυδίκη Αλεξάκη γεννήθηκε τον Αύγουστο του 1990 στο Ηράκλειο. Ξεκίνησε τα μαθητικά της χρόνια στο 34ο Δημοτικό, συνέχισε στο 10ο...περισσότερα

Ξυλούρης Ιωάννης του Μενελάου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ονομάζομαι Γιάννης Ξυλούρης. Γεννήθηκα στις 26 Iουνίου 1948 στο Hράκλειο, και είμαι πατέρας τεσσάρων παιδιών.
Είμαι πτυχιούχος τής Nομικής...περισσότερα

Πασπάτης Γρηγόριος του Αλεξάνδρου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Γρηγόριος Πασπάτης γεννήθηκε  στο Ηράκλειο Κρήτης το 1961. Σύζυγος του η επιχειρηματίας  Σουζάνα Τσατσάκη. Εχουν δύο παιδιά τον Αλέξανδρο (...περισσότερα

Καλογεράκη Σπυριδούλα του Ιωάννη - Υποψήφια Σϋμβουλος 4ης (Νότιας) Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου

Η Καλογεράκη Σπυριδούλα γεννήθηκε το 1986 στο Ηράκλειο.
Γονείς της είναι ο Γιάννης Καλογεράκης και η Χρυσάνθη...περισσότερα