Κανακαράκης Νεκτάριος | Δύναμη Πολιτών
2810 223401

Κανακαράκης Νεκτάριος

Υποψήφιοι Δημοτικοί ΣύμβουλοιΥποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηρακλείου

Κανακαράκης Νεκτάριος του Εμμανουήλ - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Νεκτάριος Κανακαράκης γεννήθηκε το 1975 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου πέρασε τα μαθητικά του χρόνια, ξεκινώντας από το 8ο Δημοτικό Σχολείο μέχρι την αποφοίτησή του από το 1ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου(Καπετανάκειο).

Εισήχθη στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ηρακλείου απ’όπου απέκτησε πτυχίο με την ειδικότητα Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου το 1996. Το 2005 συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό MBA στην ΕΕΔΕ, στη Διοίκηση Οικονομίας Επιχειρήσεων διάρκειας 2 ετών και το 2007 παρακολούθησε δεύτερο μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας -Logistics.

Έχει εργασθεί σε διευθυντικές θέσεις εμπορικών εταιριών στην Κρήτη, διαθέτοντας τεράστια εμπειρία σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης εφοδιασμού, ολοκληρώνοντας με επιτυχία σύγχρονα μοντέλα logistics και διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού. Επιπλέον κατέχει διοικητικά καθήκοντα στο τομέα προμηθειών σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων super market στην Κρήτη.

Το 2001 τιμήθηκε από τον Νομάρχη Ηρακλείου με την ιδιότητα του Εθελοντή Σαμαρείτη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την εθελοντική του προσφορά και δράση με την πραγματοποίηση 1200 ωρών στα δύο μεγάλα νοσοκομεία του Ηρακλείου (ΠΕΠΑΓΝΗ - ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ στα ΤΕΠ) καθώς και για την προσφορά του σε σεισμούς και σε εκδηλώσεις συμπαράστασης σε γηροκομεία και ορφανοτροφεία της πόλης μας. Παράλληλα, έχει αναπτύξει πολυσχιδή κοινωνική δραστηριότητα ως:

➖ Πρόεδρος του Επιστημονικού Σωματείου “ΕΤΑΙΡΕΙΑ LOGISTICS ΚΡΗΤΗΣ”, όπου εκλέγεται σε 3 συνεχόμενες θητείες, με στόχο την ανάδειξη του νησιού, στην Μεσόγειο και στην Ευρώπη, εκπροσωπώντας την Κρήτη στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Logistics στις Βρυξέλλες.

➖ Εθελοντής πυροσβέστης, καθώς το 2004 ολοκλήρωσε την παρακολούθηση σχολής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πραγματοποιώντας στην συνέχεια εθελοντική εργασία πλήρους ωραρίου στο Α’ και Β’ Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου, συμμετέχοντας σε αστικές και δασικές πυρκαγιές.

➖ Αθλητικός Κριτής, καθώς το 2003 ολοκλήρωσε με επιτυχία την Σχολή Κριτών Κλασικού Αθλητισμού στο Ηράκλειο, συνεχίζοντας με την συμμετοχή του σε κάλυψη αγώνων σε στάδια και μαραθωνίους δρόμους. Το 2004 ολοκλήρωσε με επιτυχία τα σεμινάρια της ΕΛΠΑ ως κριτής σε μηχανές enduro και ράλι.

➖ Γραμματέας της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηρακλείου.

➖ Αναπληρωματικό ενεργό μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΠΤΑΗ ΟΤΑ ΑΕ.

➖ Αναπληρωματικό ενεργό μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΔΗΚΕΗ.

➖Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 33ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου.

➖ Πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου Σχολείου Ηρακλείου.

➖ Συνδρομητής στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού Δειλινού.

➖ Μέλος Ελεγκτικής Επιτροπής Φιλανθρωπικού Συλλόγου Δειλινού ‘’Άγιος Ραφαήλ’’.

➖ Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενήλικων ΕΟΠΠΕΠ από το 2003 στην οργάνωση logistics, επικοινωνίας, ηγεσίας, ομαδικότητας και παρακίνησης.

➖ Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα εσωτερικής οργάνωσης, επικοινωνίας και logistics.

➖ Εισηγητής σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΤΕΙ Κρήτης και Κατερίνης).

➖ Επικεφαλής Ομάδος Εκπόνησης Μελέτης Οργάνωσης των αποθηκευτικών Εγκαταστάσεων της Προβλήτας 3 στο Λιμάνι του Ηρακλείου, με σύγχρονα μοντέλα Διαχείρισης και Ασφάλειας.
Είναι παντρεμένος με την Ολυμπία Βουρβαχάκη, Κοινωνική Λειτουργό, και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Η σταθερή επιθυμία του να συμβάλει στα κοινά της γειτονιάς και της πόλης του και η βαθειά του εκτίμηση στο πρόσωπο και το έργο του Βασίλη Λαμπρινού τον φέρνουν ξανά στον αγώνα της Δύναμης Πολιτών.

Οι υποψήφιοι μας

Χουστουλάκης Νικόλαος του Ιωάννη - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Νίκος Χουστουλάκης  γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 9 Δεκεμβρίου του 1972.
Οι γονείς του Ιωάννης Χουστουλάκης και Ευαγγελία Αρκουλάκη...περισσότερα

Φλουρή Ειρήνη του Σοφοκλή - Υποψήφια Σϋμβουλος 3ης (Δυτικής Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου

 περισσότερα

Τσαγκαράκης Νικόλαος του Μιχαήλ - Υποψήφιος Σύμβουλος 3ης (Δυτικής) Δημοτικής Κοινότητας

 περισσότερα

Εγγλέζος Εμμανουήλ του Ευαγγέλου - Υποψήφιος Σύμβουλος 2ης (Ανατολικής) Δημοτικής Κοινότητας

 περισσότερα

Λιμνιωτάκη Δέσποινα του Ιωάννη - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου

Η Δέσποινα Λιμνιωτάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης. Σπούδασε Παιδαγωγικά και Ψυχολογία και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στην Κοινωνική Ψυχολογία...περισσότερα

Ανδρεαδάκης Νεκτάριος του Μιχαήλ - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Νεκτάριος Ανδρεαδάκης είναι απόφοιτος  Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Εργάζεται ως Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος και είναι...περισσότερα

Καλογεράκη Σπυριδούλα του Ιωάννη - Υποψήφια Σϋμβουλος 4ης (Νότιας) Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου

Η Καλογεράκη Σπυριδούλα γεννήθηκε το 1986 στο Ηράκλειο.
Γονείς της είναι ο Γιάννης Καλογεράκης και η Χρυσάνθη...περισσότερα

Κλάδου Αικατερίνη του Γεωργίου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου

H Αικατερίνη Κλάδου γεννήθηκε στο Ηράκλειο, στις 7 Σεπτεμβρίου του 1991. Γονείς της είναι ο Γιώργος Κλάδος και η Μαρία Μαρή.

Έχει...περισσότερα