Κανακαράκης Νεκτάριος | Δύναμη Πολιτών
2810 223401

Κανακαράκης Νεκτάριος

Υποψήφιοι Δημοτικοί ΣύμβουλοιΥποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηρακλείου

Κανακαράκης Νεκτάριος του Εμμανουήλ - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Νεκτάριος Κανακαράκης γεννήθηκε το 1975 στο Ηράκλειο Κρήτης, όπου πέρασε τα μαθητικά του χρόνια, ξεκινώντας από το 8ο Δημοτικό Σχολείο μέχρι την αποφοίτησή του από το 1ο Γενικό Λύκειο Ηρακλείου(Καπετανάκειο).

Εισήχθη στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης Ηρακλείου απ’όπου απέκτησε πτυχίο με την ειδικότητα Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου το 1996. Το 2005 συνέχισε τις σπουδές του σε μεταπτυχιακό MBA στην ΕΕΔΕ, στη Διοίκηση Οικονομίας Επιχειρήσεων διάρκειας 2 ετών και το 2007 παρακολούθησε δεύτερο μεταπτυχιακό στην Διοίκηση Εφοδιαστικής Αλυσίδας -Logistics.

Έχει εργασθεί σε διευθυντικές θέσεις εμπορικών εταιριών στην Κρήτη, διαθέτοντας τεράστια εμπειρία σε θέματα οργάνωσης και διοίκησης εφοδιασμού, ολοκληρώνοντας με επιτυχία σύγχρονα μοντέλα logistics και διοίκησης ανθρώπινου δυναμικού. Επιπλέον κατέχει διοικητικά καθήκοντα στο τομέα προμηθειών σε μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων super market στην Κρήτη.

Το 2001 τιμήθηκε από τον Νομάρχη Ηρακλείου με την ιδιότητα του Εθελοντή Σαμαρείτη του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού για την εθελοντική του προσφορά και δράση με την πραγματοποίηση 1200 ωρών στα δύο μεγάλα νοσοκομεία του Ηρακλείου (ΠΕΠΑΓΝΗ - ΒΕΝΙΖΕΛΕΙΟ στα ΤΕΠ) καθώς και για την προσφορά του σε σεισμούς και σε εκδηλώσεις συμπαράστασης σε γηροκομεία και ορφανοτροφεία της πόλης μας. Παράλληλα, έχει αναπτύξει πολυσχιδή κοινωνική δραστηριότητα ως:

➖ Πρόεδρος του Επιστημονικού Σωματείου “ΕΤΑΙΡΕΙΑ LOGISTICS ΚΡΗΤΗΣ”, όπου εκλέγεται σε 3 συνεχόμενες θητείες, με στόχο την ανάδειξη του νησιού, στην Μεσόγειο και στην Ευρώπη, εκπροσωπώντας την Κρήτη στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Logistics στις Βρυξέλλες.

➖ Εθελοντής πυροσβέστης, καθώς το 2004 ολοκλήρωσε την παρακολούθηση σχολής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας πραγματοποιώντας στην συνέχεια εθελοντική εργασία πλήρους ωραρίου στο Α’ και Β’ Πυροσβεστικό Σταθμό Ηρακλείου, συμμετέχοντας σε αστικές και δασικές πυρκαγιές.

➖ Αθλητικός Κριτής, καθώς το 2003 ολοκλήρωσε με επιτυχία την Σχολή Κριτών Κλασικού Αθλητισμού στο Ηράκλειο, συνεχίζοντας με την συμμετοχή του σε κάλυψη αγώνων σε στάδια και μαραθωνίους δρόμους. Το 2004 ολοκλήρωσε με επιτυχία τα σεμινάρια της ΕΛΠΑ ως κριτής σε μηχανές enduro και ράλι.

➖ Γραμματέας της Ομάδας Πολιτικής Προστασίας Δήμου Ηρακλείου.

➖ Αναπληρωματικό ενεργό μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΔΕΠΤΑΗ ΟΤΑ ΑΕ.

➖ Αναπληρωματικό ενεργό μέλος Διοικητικού Συμβουλίου ΔΗΚΕΗ.

➖Πρόεδρος του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 33ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου.

➖ Πρόεδρος του ΔΣ του συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου Γυμνασίου Σχολείου Ηρακλείου.

➖ Συνδρομητής στον Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού Δειλινού.

➖ Μέλος Ελεγκτικής Επιτροπής Φιλανθρωπικού Συλλόγου Δειλινού ‘’Άγιος Ραφαήλ’’.

➖ Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Ενήλικων ΕΟΠΠΕΠ από το 2003 στην οργάνωση logistics, επικοινωνίας, ηγεσίας, ομαδικότητας και παρακίνησης.

➖ Σύμβουλος Επιχειρήσεων σε θέματα εσωτερικής οργάνωσης, επικοινωνίας και logistics.

➖ Εισηγητής σε Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα (ΤΕΙ Κρήτης και Κατερίνης).

➖ Επικεφαλής Ομάδος Εκπόνησης Μελέτης Οργάνωσης των αποθηκευτικών Εγκαταστάσεων της Προβλήτας 3 στο Λιμάνι του Ηρακλείου, με σύγχρονα μοντέλα Διαχείρισης και Ασφάλειας.
Είναι παντρεμένος με την Ολυμπία Βουρβαχάκη, Κοινωνική Λειτουργό, και έχουν αποκτήσει δύο παιδιά.

Η σταθερή επιθυμία του να συμβάλει στα κοινά της γειτονιάς και της πόλης του και η βαθειά του εκτίμηση στο πρόσωπο και το έργο του Βασίλη Λαμπρινού τον φέρνουν ξανά στον αγώνα της Δύναμης Πολιτών.

Οι υποψήφιοι μας

Σαλούστρου Αγάπη του Νικηφόρου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου 

Η Αγάπη Σαλούστρου γεννήθηκε στα Ανώγεια το 1984. Είναι απόφοιτη του Γυμνασίου Ανωγείων και του 2ου ΤΕΕ Ηρακλείου με κατεύθυνση στον τομέα της...περισσότερα

Κεφαλογιάννης Ιωάννης του Δημητρίου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Γιάννης Κεφαλογιάννης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1981. Είναι έγγαμος και πατέρας ενός αγοριού 3 ετών.

Είναι  Οικονομολόγος ,...περισσότερα

Πατσάκης Ιωάννης του Γεωργίου - Υποψήφιος Σύμβουλος 3ης (Δυτικής) Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου

 περισσότερα

Περδικογιάννης Στυλιανός (Τιτίκος) του Γεωργίου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Στέλιος (Τιτίκος) Περδικογιάννης γεννήθηκε το 1985 και έζησε στο Ηράκλειο τα σχολικά του χρόνια. Συνέχισε τις προπτυχιακές...περισσότερα

Σαριδάκη Μαρίνα του Γεωργίου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείου

Η Μαρίνα Σαριδάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο. Ξεκίνησε το μαθητικά της χρόνια στο "Παγκρήτιο Εκπαιδευτήριο" και τα ολοκλήρωσε στο 3ο Ενιαίο Λύκειο...περισσότερα

Δαφέρμος Γεώργιος - Υποψήφιος Σύμβουλος 1ης (Κεντρικής) Δημοτικής Κοινότητας

 περισσότερα

Γκόνης Σωτήριος του Θεοδώρου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Νέας Αλικαρνασσού

Ο Σωτήριος Γκόνης γεννήθηκε στης 10 Ιουνίου 1969 στην Αθήνα. 
Εισήχθη στις τάξεις του Πολεμικού Ναυτικού το 1986 όπου και υπηρέτησε...περισσότερα

Βαρδαβάς Κωνσταντίνος του Φαίδωνα - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείουπερισσότερα