Τσαγκαράκης Γιώργος | Δύναμη Πολιτών
2810 223401

Τσαγκαράκης Γιώργος

Υποψήφιοι Δημοτικοί ΣύμβουλοιΥποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοι Ηρακλείου

Τσαγκαράκης Γεώργιος του Μάριου - Υποψήφιος Δημοτικός Σϋμβουλος Ηρακλείου

Γεννήθηκα το 1973 στην Έμπαρο Πεδιάδος, όπου και μεγάλωσα. Οι γονείς μου είναι ο Μάριος Τσαγκαράκης και η Αθηνά Νηστικάκη. Είμαι παντρεμένος με την Έρη Μουρτζάκη και έχουμε δυο παιδιά, την Αθηνά και τον Μηνά. Σπούδασα Β. Φυσιοθεραπευτή και τώρα διατηρώ επιχείρηση εκτύπωσης ανεξίτηλης φωτογραφίας, πρωτοπόρα στο είδος της στην Κρήτη.
Εδώ και 20 χρόνια συμμετέχω ενεργά στα κοινά, μέσα από τοπικούς Πολιτιστικούς Συλλόγους (Π.Σ. Εμπάρου, Π.Σ. Αγ. Ιωάννη Ηρακλείου) και μέσα από Συλλόγους Γονέων της περιοχής του Ηρακλείου (Κ.Β. Μητέρα, 64ου Νηπιαγωγείου, 47ου Δημοτικού Σχολείου, 13ου Γυμνασίου Ηρακλείου), σε πολλούς από τους οποίους υπήρξα Πρόεδρος. Για 17 χρόνια είμαι μέλος της γραμματείας της Ηράκλειας Πρωτοβουλίας. 
Το 2014 είχα εκλεγεί Δημοτικός Σύμβουλος με την Δύναμη Πολιτών και από τότε ασκώ τα καθήκοντα του Προέδρου της ΔΗ.Κ.Ε.Η. (Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Ηρακλείου). Μέσα σε αυτή την πενταετία επαναλειτουργήσαμε το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στην Νέα Αλικαρνασσό, δημιουργήσαμε την Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Δήμου Ηρακλείου, το Χριστουγεννιάτικο Κάστρο στην Πλατεία Ελευθερίας, τα Θερινά Σινεμαδάκια και το Φεστιβάλ Εκτός Πόλης, θεσμούς που δεν υπήρχαν πριν στα πολιτιστικά δρώμενα του Ηρακλείου. Τέλος, συνεχίσαμε επάξια πολιτιστικές εκδηλώσεις, όπως η Καστρινή Αποκριά και αναβαθμίσαμε τις υπηρεσίες που παρέχει στους πολίτες τόσο το Δημοτικό Ωδείο Ηρακλείου όσο και τα προγράμματα Βοήθεια στο Σπίτι, τα Κέντρα Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων και τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών. 
Όλα αυτά τα χρόνια εργάζομαι με ιδιαίτερο ζήλο για το κοινό καλό, μένοντας μακριά από κομματικές εξαρτήσεις. Βαθιά μου πεποίθηση αποτελεί ότι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ και αυτό προσπαθώ να κάνω πράξη σε κάθε ευκαιρία που μου δίνεται.

 

Οι υποψήφιοι μας

Μαυράκης Ιωάννης του Εμμανουήλ - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Γιάννης Μαυράκης γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1969. Σπούδασε Μηχανολόγος Μηχανικός στο ΑΤΕΙ Ηρακλείου και γνωρίζει αγγλικά.

Είναι...περισσότερα

Λεμονή Θεοδώρα του Νικολάου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Νέας Αλικαρνασσού

 περισσότερα

Βογιατζάκη - Μυρωνάκη Ειρήνη του Θεοδούλου - Υποψήφια Σύμβουλος 1ης (Κεντρικής) Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου

Η Ειρήνη Βογιατζάκη γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1977. Είναι έγγαμη και μητέρα 4 παιδιών.

Αποφοίτησε...περισσότερα

Χουστουλάκης Νικόλαος του Ιωάννη - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου

Ο Νίκος Χουστουλάκης  γεννήθηκε στο Ηράκλειο στις 9 Δεκεμβρίου του 1972.
Οι γονείς του Ιωάννης Χουστουλάκης και Ευαγγελία Αρκουλάκη...περισσότερα

Πατεράκης Εμμανουήλ του Γεωργίου - Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Ηρακλείου 

Ο Μανώλης Πατεράκης, γιός του Γεωργίου Πατεράκη και της Δέσποινας Γκόγκολα, γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1971, όπου και μεγάλωσε, και είναι...περισσότερα

Καναβάκη Μαρία του Γεωργίου - Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Ηρακλείουπερισσότερα

Έχω σπουδάσει Χημικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Πατρών. Μιλώ τρεις ξένες γλώσσες : Αγγλικά, Ιταλικά, Γερμανικά. 
Μετά την εργασία μου στο Manchester σε πολυεθνική εταιρεία στον τομέα μηχανημάτων διήθησης και διύλισης, επέστρεψα το...περισσότερα

Καναβάκης Γεώργιος - Υποψήφιος Σύμβουλος 1ης (Κεντρικής) Δημοτικής Κοινότητας Ηρακλείου

 περισσότερα